El Casal dels Infants busca 80 persones voluntàries a Badalona

  0

  El Casal dels Infants ha llançat avui, dimarts, una crida per sumar 290 persones voluntàries al seu equip, amb l’objectiu de poder seguir acompanyant més de 7.000 infants, joves, mares i pares en situació de vulnerabilitat durant l’any.

  L’associació impulsarà aquest curs 55 serveis educatius, de lleure i de participació comunitària a barris de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Salt.

  Per tirar endavant aquests serveis, més enllà de comptar amb un equip educatiu de persones contractades, l’associació requereix el suport de 575 persones voluntàries. Tenint en compte que una part d’aquestes ja fa temps que hi participen, ara necessita incorporar 290 nous voluntaris i voluntàries.

  On?

  • 50 al barri del Raval de Barcelona.
  • 50 als barris del Besòs, la Mina i el Besòs i el Maresme (Sant Adrià de Besòs i Barcelona).
  • 60 a Salt (Gironès).
  • 80 a Sant Roc i Llefià (Badalona).
  • 50 a Santa Rosa, el Raval i Fondo (Santa Coloma de Gramenet).

  La directora general del Casal dels Infants, Rosa Balaguer, ha valorat la importància que té per a l’entitat sumar el compromís de la ciutadania: “Som una associació que va néixer fa 36 anys de la mà de gent compromesa amb la lluita contra les desigualtats. Avui seguim necessitant l’esforç de totes aquelles persones que volen fer valer els drets de tots els infants, joves i famílies”.

  Balaguer ha encoratjat tothom interessat a fer voluntariat al Casal dels Infants a inscriure’s a una sessió informativa trucant al 933170013 o a casaldelsinfants.org/voluntariat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí