El Casal dels Infants llança la campanya ‘El voluntariat és la clau’

  0
  51
  Casal dels Infants.jpg

  19/01/2018 – Cerca 125 voluntaris per acompanyar infants i joves en situació de vulnerabilitat.

   

  El Casal dels Infants ha llançat la campanya 'El voluntariat és la clau' amb l'objectiu de sumar persones voluntàries al seu equip que facin possible l'acompanyament a més de 7.000 infants, joves i les seves famílies en situació de vulnerabilitat.

   

  Concretament al Casal dels Infants de Badalona es necessiten 125 persones als barris de Llefià i Sant Roc, on l'associació té presència des de l'any 2008. Els  voluntaris tenen la finalitat de donar suport a l'equip l'equip professional en projectes educatius i de lleure, de formació i inserció sociolaboral, en espai d'atenció a les famílies o comunitaris i en tasques administratives. 

   

  Per la seva part, la directora del Casal dels Infants, Rosa Balaguer, destaca l'abast de l'aportació de les persones voluntàries. "Fer voluntariat pot semblar un gest, però és molt més que això. És comprometre's i actuar davant les situacions de desigualtat, és la clau perquè tothom pugui tirar endavant en igualtat d'oportunitats".

   

  El Casal dels Infants va néixer el 1983 al Raval de Barcelona, impulsat per veïns que van decidir actuar davant les situacions d'exclusió social que patien joves del barri. Des d'aleshores, la solidaritat i el compromís dels voluntaris han estat fonamentals, juntament amb la professionalitat de l'equip d'educadors i tècnics. 

   

  Les persones interessades poden escriure un correu a [email protected] o trucar al 933170013.