El CB Prat aspira a seguir a la LEB Or

  0
  a86a6189564d5fe1.JPG

  23/06/2015 – El club té la voluntat de continuar a la segona màxima categoria del basquetbol nacional, tot i certificar el descens a la LEB Plata.

   

  Amb la negociació d’un nou acord de vinculació amb el FIATC Joventut encara en procés, el CB Prat veuria amb bons ulls la possibilitat de continuar una temporada més a la LEB Or.

   

  La directiva del club confia en poder tancar les negociacions amb la Penya per continuar sent el vinculat del conjunt verd-i-negre i, d’aquesta manera, poder nodrir-se dels jugadors de formació del planter badaloní.

   

  La idea del CB Prat és estar a la LEB Or, ja que els problemes econòmics de molts equips de la categoria impediran que puguin sortir a competir. És evident que hi haurà places lliures i l’entitat potablava voldria aprofitar l’avinentesa per mantenir-se a Or.

   

  Després de baixar, el Prat va donar quasi per fet que competiria a Plata, però l’estabilitat econòmica del club permet somiar amb una categoria superior. La subvenció que l’Ajuntament aporta a l’equip és anual, és a dir, de gener a desembre.

   

  Això fa que el CB Prat pugui gaudir d’una part de la pròxima temporada ja coberta des del punt de vista econòmic. Per aquest motiu, la intenció de la junta seria la de demanar plaça a LEB Or, tot i que aquesta decisió estarà supeditada als acords que s’arribin amb el FIATC Joventut.

   

  En funció dels jugadors vinculats que es quedin i del potencial dels joves que s’incorporin a l’equip s’haurà de valorar si la qualitat de la plantilla és prou consistent com per estar a Or o no.

   

  A nivell institucional, la FEB té una gran consideració pel CB Prat, ja que sempre ha destacat per ser un club seriós en l’aspecte econòmic. La Federació, doncs, també veuria amb bons ulls que un equip com el Prat pogués mantenir-se a la LEB Or.

   

  La directiva espera que es puguin acabar de tancar les negociacions amb la Penya per començar a donar forma a una plantilla que a hores d’ara està en stand by, ja que tot depèn de la categoria.