El CC Màgic Badalona organitza diferents activitats en el marc de les Festes de Maig

  0
  57

  El Centre Comercial Màgic Badalona passa a formar part enguany de les Festes de
  Maig per enfortir així el seu vincle al dia a dia badaloní. I ho farà amb la bandera d’un dels símbols més autòctons que té el municipi: el Dimoni.
  El centre inaugurarà aquest divendres una mostra que vol fer un repàs a la darrera dècada de la Cremada del Dimoni. Una representació de 3 metres d’alçada dels últims 10 dissenys del protagonista de les festes locals estaran presents al ‘hall’ central del Màgic, pel gaudir de grans i petits, que els podran recordar i fotografiar-s’hi.

  La programació del ‘Maig Màgic’ viurà el seu dia més intens aquest 4 de maig, quan diferents activitats animaran les instal·lacions durant tota la tarda, com ara contacontes o tallers infantils. De fet, els Dimonis es faran acompanyar de foc real, de la mà de la colla de diables Kapaoltis de Llefià, que oferiran el seu espectacle de pirotècnia a partir de les 20:30h.

  El Centre Comercial Màgic Badalona també brindarà l’oportunitat d’endinsar-se en
  l’essència cultural de les festes, gràcies a l’exposició ‘Forjadors de la Festa’, que dona visibilitat a alguns dels elements festius i tradicionals més importants. Els visitants del centre podran gaudir d’aquesta exposició i dels imponents Dimonis fins al 18 de maig.

  La seva incorporació com un dels patrocinadors principals de les Festes de Maig consolida el compromís del Màgic amb la seva ciutat, Badalona, on fa anys que s’implica en diferents cicles i esdeveniments cabdals per a la localitat: la Cavalcada de Reis, el Festival Internacional de Màgia o la Màgic BDN Running.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí