El Centre Cultural de l’Esperanza celebra 30 anys de cultura andalusa

  0
  DSCF7960.JPG

  23/11/2015 –

  Amb un gran festival al Teatre Blas Infante amb diverses actuacions per commemorar aquesta data tant assenyalada per l'entitat.

  El Centro Cultural Rociero Andaluz Nuestra Señora de la Esperanza de Badalona celebra enguany 30 anys de la seva fundació, per aquest motiu el Teatre Blas Infante va acollir el passat dissabte, 21 de novembre, un gran festival obert a tot el públic per celebrar aquesta data tan assenyalada per a l'entitat.

   

  Amb el teatre ple amb més de 400 persones van actuar els quadres de ball de l'entitat: Azabache, Revuelo i A La Limón, com així també el 'coro rociero' Aromas del Camino. D'altra banda també van passar per l'escenari l'artista de música espanyola Luis Moreno i alguns alumnes de la prestigiosa escola de dansa de la badalonina Marisa Yudes. Destacar que enmig de la festa, la junta directiva acompanyada de l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i altres autoritats municipals, van bufar les espelmes del pastís del 30 aniversari i, a la vegada, compartir un brindis amb tots els assistents.

   

  El Centro Cultural Rociero Andaluz Nuestra Señora de la Esperanza de Badalona va néixer a finals del mes de novembre de 1985 quan un grup d'amics andalusos van començar a donar voltes a la idea de crear un lloc de trobada en el qual es pogués organitzar sortides culturals i activitats per als més infants. El centre cultural va començar amb les classes de sevillanes amb el quadre Raices de la Esperanza i amb la famosa Creu de Maig, que va ser el primer esdeveniment que van celebrar. Actualment l'entitat  -presidida per l'andalusa de l'any 2015, Loli Cañadas-, continua amb les classes de ball i de guitarra, com així participar en activitats culturals com la Feria de Abril a Catalunya, la Creu de Maig, el Dia d'Andalusia i la Setmana Cultural, entre altres.