El Centre Cultural l’Esperanza celebra el seu 29 aniversari

  0
  DSCF4587.JPG

  24/11/2014 – El Teatre Blas Infante es va omplir de gom a gom per celebrar amb un festival els 29 anys de la fundació del C.C.R.A. Nostra Senyora de la Esperanza de Badalona.

  El Centre Cultural Rociero Andalús Nostra Senyora de l’Esperanza de Badalona celebra enguany 29 anys de la seva fundació, per això i com cada any, el Teatre Blas Infante va acollir el dissabte, 22 de novembre, un festival obert a tot el públic amb l’objectiu de celebrar i compartir el seu aniversari juntament amb tots els socis i veïns.

   

  Amb el teatre ple de gom a gom van actuar diversos artistes com el showman Joan Montpellier i la cantant de música espanyola Samara. Per l’escenari també van passar el "coro" de l’entitat, Aromas del Camino, els alumnes de la classe de guitarra i els seus quadres de ball: Azabache, Revuelo i A La Limón. Enmig de la festa, el centre va bufar les espelmes i va compartir un brindis amb tots els assistents.

   

  El C.C.R.A. Nostra Senyora de l’Esperanza de Badalona va néixer el 1985 quan un grup d’amics andalusos van començar a donar voltes a la idea de crear un lloc de trobada en el què es pogués organitzar sortides culturals, excursions al camp i activitats per als infants. El centre inicià amb classes de ball amb el quadre Raices de la Esperanza, i amb la Creu de Maig, que va ser el primer acte organitzat. El nom de l’entitat va ser escollit com homenatge a un dels fundadors, Manolo Vázquez, que va arribar a Badalona des de San Juan del Puerto (Huelva), on va ser camarista de la Verge de l’Esperanza.

   

  Per altra banda, el proper 20 de desembre, el Teatre Blas Infante tornarà a acollir un altre festival nadalenc del Centre Cultural l’Esperanza en que tindrà un vessant solidari, ja que es recolliran aliments per a les famílies de la ciutat que més ho necessiten.