El Centre engega una campanya de civisme viari abans d’augmentar les mesures per multar

  0
  44
  centro.jpg

  21/09/2016 – En unes setmanes, l'Ajuntament reforçarà les mesures sancionadores a la zona.

  "Al Centre, la prioritat és dels i les vianants: Respectem-ho!" és el nom de la campanya que aquest dilluns es va presentar a la seu de l’Associació de Veïns del Centre amb l’objectiu de recordar al veïnat, al comerç del barri i a les persones que hi transiten quins són els criteris per moure’s per una zona de prioritat de vianants.

   

  La campanya, liderada per l'Associació de veïns i veïnes del Centre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona, pretén sensibilitzar i conscienciar de la necessitat de recuperar els bons hàbits i pautes dels vehicles que circulen pels carrers de vianants, i que durant els darrers anys s’han anat relaxant fins arribar a la situació actual, amb problemes d’estacionaments no autoritzats, així com la manca de respecte als horaris de càrrega i descàrrega de mercaderies autoritzats.

   

  Aquesta campanya, que s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es celebra del 16 al 22 de setembre a Badalona, s’estendrà durant dues o tres setmanes. Un cop finalitzi la campanya, l’Ajuntament reforçarà les mesures sancionadores si les infraccions continuen.