El centre i el port de Badalona viuen la seva 1a Shopping Night

  0
  carrerdelmar.JPG

  04/05/2013 – Prop de 140 botigues del centre estaran obertes fins la mitjanit; l'esdeveniment comptarà amb d'activitats i descomptes, també a la zona portuària de la ciutat.

  Badalona celebrarà la seva primera Shopping Night aquest dissabte 4 de maig. Les botigues del centre de la ciutat obriran fins a la mitjanit i oferiran diverses activitats dins i fora dels seus establiments. La 1a Badalona Shopping Night està organitzada per l’Associació de Comerç Badacentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.

   

  Més de 140 botigues dels carrers de Mar, Canonge Baranera, Soledat, Pietat, Francesc Layret i Sant Anastasi participaran en aquesta iniciativa que segons els organitzadors neix amb una voluntat de continuïtat i amb l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment de referència a la ciutat i també per a visitants d’altres municipis veïns.

   

  La 1a Badalona Shopping Night s’iniciara a les 20.30 hores a la plaça de la Vila, amb una flashmob dirigida per la coreògrafa Maribel del Pino i amb la participació de totes les escoles de dansa de la ciutat. La flashmob es repetirà a les 22 hores al carrer Canonge Baranera.

   

  Fins a les 12 de la nit els visitants podran gaudir de descomptes exclusius en les botigues, d’un servei de personal shopper, i de tota mena d’activitats, tant al carrer com dins de les botigues, que inclouen des de degustacions gastronòmiques fins a activitats artístiques com concerts, passant per la participació en sortejos especials.

   

  El Port, amb la Badalona Shopping Night

   

  D’altra banda, per ajudar a promocionar aquesta nit especial de compres, la societat Marina de Badalona, encarregada de la gestió del Port de Badalona, i una empresa barcelonina de rutes turístiques en vaixell, han organitzat un viatge en catamarà que portarà els possibles visitants des del Port Vell i el Port Olímpic de Barcelona fins al Port badaloní, amb sortida a les 18.20 hores des del Port Vell, 19 hores des de l’Olímpic i arribada al Port de Badalona a les 20 hores. El preu del viatge és de 22 euros. El pàrquing del port serà gratuït de 20 a 03 hores i els establiments faran descomptes del 30% en les seves consumicions. També hi haurà activitats, exposicions, animació musical i de dansa, entre d'altres actes.