El CESET s’endú la victòria de La Colina a la pròrroga (86 a 89)

29
    neus.JPG

11/02/2014
    Els gironins van estar molt encertats des del 6,25 per endur-se el triomf contra el Neus

El Neus no va poder certificar el seu bon moment de forma amb un bon triomf i va deixar escapar la victòria a la pròrroga contra el CESET (86 a 89)

Els de Mauro Valenciano no van poder comptar ni amb Raul Pellitero, ni Àlex Tineo ni Jonathan Hernandez, però tot i això van competir fins el final contra un equip molt encertat

La bona punteria des de la llarga distancia dels gironins els va permetre anar per davant gairebé tot el partit. Els triples al 1r quart només van poder ser contestats per un bon final de període de Vera (18 a 19). Al 2n quart, La igualtat es va mantenir fins el descans amb Sergio Plaza i Marcos Gutiérrez com a protagonistes.

A la represa, de nou l'encert exterior del CESET va obrir un forat (42 a 50) que ni el bon saber fer de Vera i Sergio Lucas van poder tapar (52 a 60).
    A l'últim quart l'intercanvi de cistelles semblava beneficiar als gironins, fins que els punts de Vera i Plaza van tornar a ajustar el marcador i fins i tot van posar per davant als blaus a falta de 2 minuts (72 a 71). El CESET però es va refer i un triple de Gutiérrez va acabar forçant la pròrroga.

Al temps extra, els col·legials van sortir millor i van arribar a gaudir de 4 punts d'avantatge, però els triples del CESET a l'últim minut van acabar de condemnar el Neus.

Sergio Vera va tornar a ser el més destacat amb 21 punts, 7 rebot i 7 assistències.
    Els colomencs tornaran a jugar dissabte, a les 16:15 a la pista de La Garriga