El Tiana torna a caure en un final dolorós (70 a 73)

  0
  48
  j13.JPG

  11/02/2014
  Godia va anotar un triple a l'últim segon que va evitar la pròrroga

  Al Tiana se li va tornar a escapar la victòria de les mans en els últims segons. Els de Ramon Pla van tornar a arribar a un final ajustat, i de nou va sortir creu.

  Els del Baix Maresme es van saber sobreposar a l'extraordinari inici de La Garriga, que va anotar els 21 primers punts des de la línia de 3 convertint 7 triples. Tot i la fulgurant sortida dels visitants, el Tiana va recuperar-se per arribar guanyant de 2 al descans

  A la tornada dels vestidors el partit es va mantenir molt ajustat. La Garriga va aconseguir posar-se 7 amunt a falta d'un minut, però el Tiana mai va donar el partit per perdut, i amb una cistella de Rovira a falta de 2 segons empatava el matx, que semblava destinat a decidir-se a la pròrroga. 
  Res més lluny de la realitat, Godia, un dels millors triplistes de la lliga, va ser capaç d'armar el braç i anotar un llançament que va acabar amb el Tiana.

  Ara els de Ramon Pla s'han de refer ràpidament del cop perquè dissabte a les 18h juguen a la pista del Cabrera, un rival directe per evitar el descens matemàtic..