El CF Badalona no reacciona (2-0)

0
    27

12/10/13 – El CF Badalona continua sense reaccionar i acumula la quarta derrota consecutiva de la temporada, aquesta davant el València Mestalla per 2-0. Bona primera part dels escapulats i dolenta segona, on han encaixat els dos gols del partit. La nota més positiva del partit ha estat el debut del juvenil Cristian Carracedo, que ha tingut els primers minuts de la temporada.

Com hem dit abans, la primera meitat dels escapulats va ser molt positiva, ja que en molts moments del partit van tenir la possessió de la pilota i van gaudir de més d'una ocasió de gol. Maestre per exemple va tenir una de les més clares després de rematar de cap però el porter ho va tenir fàcil per aturar-ho. I Puigdollers va estavellar la pilota al travesser en la rematada d'una falta xutada per Joaquin. Els homes de Piti van tenir dues clares per poder avançar-se al marcador. El filial 'che' també va disposar d'alguna ocasió en les botes de Portu, en un xut prop del minut 20, que surt desviat per molt poc. Al final dels primers quaranta cinc minuts, i ja sent tònica dels escapulats, empat a zero al marcador.

A la segona els badalonins van desaparèixer. El València Mestalla es va fer amb el control del partit i va dominar la segona meitat. El primer en avisar va ser Robert, i minuts després arribaria el primer gol gràcies a la rematada de cap de Chumbi. I a partir d'aquí, el conjunt entrenat per Nico Estévez va ser l'amo del partit controlant el joc i la possessió de la pilota. Prop del minut vuitanta arribaria la sentència valencianista. Robert va acabar un contraatac del seu equip per fer el segon del seu equip i sentenciar. Fins i tot els valencians van tenir més oportunitats de fer el tercer, però el marcador no es mouria més. La nota més positiva del partit pel Badalona va ser el debut de Cristian Carracedo, jugador del Juvenil A, que va tenir els primers minuts de la temporada. Amb aquest resultat, el Badalona continua enfonsat en la classificació i segueix sense guanyar. Si el Llevant B puntua en aquesta jornada, el CF Badalona ocupará la última posició de la lliga.

FITXA TÈCNICA:

Valencia CF (2): Yeray, Marín, Ayala, Carlos Delgado, Portu, Leuko, Molina, Robert, Álex Cortell (Cifo 68'), Chumbi (Delgado 78'), Hiroshi (Cedrick 68').

CF Badalona (0): Marcos, Ferron, Maestre, Castillo, Grima, Puigdollers (Lolo: 76'), Gómez, Boniquet, Lázaro (Carracedo 57'), Joaquin (Jordi 70), Gallego.