El CF Lloreda continua ferm (2-0)

0
    58

15/10/13 – Repassant la jornada dels equips badalonins, destaca la victòria a casa del CF Lloreda per 2-0 davant l'Equipo Ja, cosa que li fa pujar fins a la tercera posició del grup. Els badalonins van guanyar al seu rival en un partit molt complet i seriós. Prop del minut trenta cinc els locals s'avançaven al marcador per sentenciar gairebé al noranta. Amb aquesta victòria, l'equip entrenat per Victor Delgado ocupa la tercera posició amb dotze punts, a només un del líder del grup, el Mataró.

Però no són tot bones noticies al futbol badaloní. Per exemple, el CF Bufalá no aconsegueix arrencar a la lliga i torna a caure en una nova jornada, aquesta per un contundent 4-1 davant el Liverpool CF. Al minut tres de partit els badalonins ja encaixaven el primer gol, i feia anar a remolc durant mols minuts del partit. Al descans, però, 2-1 i els dos equips ho deixaven tot per a la segona part. En aquesta els locals van sentenciar i en menys de deu minuts van fer els dos gols de la sentència. I al mateix grup, l'UD Àguila no acaba de rutllar. Cinquena derrota en cinc partit i, per tant, cuer del grup en la classificació. Malgrat que a la primera meitat el resultat era 0-1, a la segona l'Arenys de Mar va apretar i va acabar en un contundent 0-4.

I per últim, a primera catalana, bones noticies. La Unificació Llefiá es va retrobar amb la victòria i va guanyar a domicili a Vic per la mínima, 0-1. Juan Pedro va ser el golejador badaloní a deu minuts pel descans. Partit emocionant on tots dos equips van tenir clares ocasions per fer més d'un gol. No obstant, el conjunt entrenat per Jordi Souto va mantenir la seva porteria a zero davant un dels rivals forts del grup.