El Charlie Mag agafa el relleu del Festival de Màgia

  0
  charlie mag 2.jpg

  20/02/2016 – Superat el primer cap de setmana d’èxit del Festival Internacional, la festa no s’atura; el certamen i la màgia es traslladan aquest cap de setmana al Blas Infante de Llefià.

   

  Superat el primer cap de setmana d’èxit, riure i il·lusió del Festival d’Internacional de Màgia amb l’actuació d’Isaac Jurado i Dani DaOrtiz, amb Pep Plaza com a mestre de cerimònies al Teatre Principal, la festa no s’atura. El certamen i la màgia es traslladan aquest cap de setmana al Blas Infante de Llefià.

   

  S’obre el teló. Charlie Mag crea un escenari sobrenatural capaç de suscitar, per si mateix, sentiments de misteri. Jocs d’ingeni, humor i un toc de romanticisme en plena penombra, convertiran cada moment en pura màgia. Elements estranys i exòtics, però a la vegada fascinants, apareixen i desapareixen, es transformen, canvien de color, aparença i textura. Tot és el que no és i no sembla el que realment és. Tot un ventall de sensacions de la mà del guanyador del Festival Internacional del passat any, aquest diumenge dia 21, a partir de les sis, al Blas Infante.