Les entitats del districte de Montigalà celebren una jornada de festa al carrer

  0
  2001 parc muntanyetes zona Jocs infantils.JPG

  20/02/2016 – El barri de Montigalà acull la mostra d’entitats ‘D-MOSTRA’, una activitat que s’emmarca en el treball que desenvolupa la ‘Xarxa d’Entitats 8’ del Pla de Desenvolupament Comunitari La Pau.

  Matí de festa grossa adreçada a públic de totes les edats al parc de les Muntanyetes aquest diumenge 21 de febrer, a partir de les 10 del matí. El barri de Montigalà acull la mostra d’entitats ‘D-MOSTRA’, una activitat que s’emmarca en el treball que desenvolupa la ‘Xarxa d’Entitats 8’ del Pla de Desenvolupament Comunitari La Pau i que agruparà associacions de tot el districte.

   

  Entitats dels barris de la Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred organitzen diverses activitats adreçades als infants, joves i famílies de la zona. Durant tot el matí es faran tallers, jocs i actuacions per a totes les edats en tres espais diferents: la zona amb carpes i taules on les entitats participants faran tallers i donaran a conèixer el que fan; una zona d’activitats dinàmiques on es faran exhibicions de cant coral i màster class de zumba, i una darrera de jocs i altres activitats lúdiques com futbol per a petits, skaters, jocs infantils o petanca, entre d’altres.

   

  L’objectiu de la mostra és fer visible la feina que fan les entitats del territori, mostrar-se o donar-se a conèixer per explicar qui són i què fan, a més de fomentar la implicació dels veïns i veïnes i famílies. La jornada és fruit del treball conjunt i la implicació de la regidoria del Districte 2 i de prop d’una desena d’entitats del territori.