El Charlie Mag es corona a la Gala Internacional de Màgia de Badalona

  0
  gala internacional.jpg

  26/02/2015 – Prop de 1.600 persones van assistir el passat cap de setmana a les diverses representacions que es van fer al llarg de la Gala Internacional de Màgia, l’acte central d’aquesta quinzena edició del Festival Internacional de Màgia-XV Memorial Li Chang.

  Prop de 1.600 persones van assistir el passat cap de setmana a les diverses representacions que es van fer al llarg de la Gala Internacional de Màgia, l’acte central d’aquesta quinzena edició del Festival Internacional de Màgia-XV Memorial Li Chang de Badalona. L’ocupació del Teatre Zorrilla ha estat en el total de les representacions del 95%. La Gala Internacional de Màgia, que va tenir lloc divendres, dissabte i diumenge, va comptar amb les actuacions de diversos mags de Veneçuela, Panamà, França i Espanya.

   

  D’altra banda, el Premi Li Chang, que s’atorga al mag que obté el reconeixement más gran per part del públic assistent a través de votacions populars, ha estat per a l’artista Charlie Mag. Es tracta del mag jove català més guardonat de l’última dècada. L’any 2011 va ser proclamat a Blackpool (Anglaterra) campió europeu de Màgia General per la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM) i el 2013 va rebre a París el Mandrake d’Or de l’Acadèmia Francesa d’Arts Màgiques, guardó que es considera l’Òscar de la màgia.

   

  El Festival Internacional de Màgia-XV Memoria Li Chang de Badalona entra en la seva última setmana d’activitats i espectacles. Cal destacar la Gala Solidària de Màgia, que es farà el diumege 1 de març, a les 18 hores, al Teatre Blas Infante. L’objectiu d’aquesta actuació de caire solidari és recollir fons per al Projecte SOLIDARIMÀGIA’15.