El Circo Alegría s’instal·la una setmana a Badalona

  0
  22
  IMG_4223.JPG

  02/12/2013 – L'espectacle ofereix les primeres funcions des de divendres i estarà ubicat al barri del Gorg fins al 8 de desembre.

  El Circo Alegría ha aterrat aquesta setmana a Badalona per deixar bocabadats a petits i grans. Després d’un mes d’èxits a la Monumental de Barcelona, els seus artistes s’instal·len al Gorg –al costat de la parada de metro- per oferir més d’una setmana d’espectacles que barregen el circ tradicional amb xous totalment innovadors.

   

  Circo Alegría arriba enguany amb Los Canta Juegos, un famós grup d’animació per als més petits, a més de prestigiosos equilibristes, acrobàcies, màgia, instruments d’allò més originals i la roda de la mort, un número que s’estrenarà a Badalona per primer cop i pretén ser un dels principals pols d’atracció.

   

  Aquest divendres, el circ es va posar en marxa i no s’aturarà fins el dia 8 de desembre, amb actuacions diàries. Pots consultar els horaris i els preus, amb diferents descomptes disponibles, a la seva web www.circoalegria.es.

   

  Si et vols estalviar uns diners, però, el Diari de Badalona regala un total de 15 entrades dobles. Només has de seguir-nos al Twitter (@DiarideBadalona) i enviar-nos un tuit amb el hashtag #entradescirc.