Maldonado: “Hem fet un joc molt previsible”

  0
  JOV-BAR (10).JPG

  01/12/2013
  El tècnic verd-i-negre va lamentar no haver rematat el partit i va admetre la falta de benzina al tram final

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, va comparèixer decepcionat però no enfadat a la roda de premsa per haver tornat a deixar escapar un partit resol a cara i creu. 

  El tècnic verd-i-negre va reconèixer que qua l'equip guanyava de 13 "no ho hem sabut arrodonir" i que "hem arribat apurats, amb una tendència negativa i amb el joc ofensiu massa focalitzat a l'exterior". 
  "És evident que hem tingut una gran dependència de Joseph i que hem fet un joc massa previsible", apuntava Maldonado, "mentre que ells han arribat al tram final amb més varietat ofensiva". 

  De fet, l'adrianenc destacava que la Penya va arribar a disposar de 21 possessions més que el Fuenlabrada i que si l'equip va perdre el partit va ser perquè "nosaltres hem estat molt desencertats i ells van estar molt millors en els minuts decisius". 

  Maldonado va treure ferro a la derrota perquè considera que "ni al darrere ni a nivell de lluita tinc queixa de l'equip" i va acabar argumentant que "jugar a casa els finals a cara o creu no sempre t'asseguren la victòria". 

  Per últim, el tècnic va parlar de Guillem Vives, que va fer el seu pitjor partit a la lliga ACB amb un -11 de valoració. "Estem parlant d'un jugador que si haguéssim tingut més equilibri no hauria hagut de prendre tantes decisions en un dia que no ha estat bé, però ha estat valent tot i que les coses no li han sortit", va apuntar. "No m'he de quedar amb la valoració només, hi ha altres jugadors que han tingut uns números que no ressalten tant en negatiu pe`ro han fet un partit més mediocre i l'equip esperava més d'ells", va sentenciar.