El Círcol ajusta la defensa per endur-se un partit boig (67 a 62)

  0
  DSC_0104.JPG

  14/10/2013
  Els de Cesc Castellet van desaprofitar un avantatge de 15 punts al 2n quart, però van millorar en defensa a la represa per certificar el 4rt triomf

  El Círcol va aconseguir la 4a victòria de la temporada en vèncer al Pineda per 67 a 62 i ja és 2n de la 1a Catalana només per darrere de l'Onyar, que encara no ha perdut cap partit.

  Els de Cesc castellet van acabar segellant el 3r triomf a casa en un partit que, com va passar contra el CESET fa dues setmanes, van deixar escapar una renda de 15 punts
  Afortunadament, el daltabaix dels locals va arribar a la 1a part, i ajustant la defensa i des de l'encert en el tir lliure van poder amarrar el partit.

  Tot i l'escàs resultat final, el matx va començar amb molt de ritme (8 a 4 min 2). El Pineda va decidir jugar amb petits contra Raül Castillo, però la l'aposta no els va sortir bé i el Círcol va obrir un forat al 1r quart (24 a 11). 

  L'avantatge local va arribar a ser de 15 a l'inici del 2n quart, però el Pineda va proposar una zona coincidint amb els minuts que Lladó era a la banqueta, i el Círcol es va precipitar permetent anotar amb facilitat als vermells. 
  D'aquesta manera, el Pineda es va cruspir el desavantatge en menys d'un quart (31 a 30 i 33 a 30 a la mitja part).

  A la represa, semblava que el Círcol era el que començava millor (40 a 34) però el Pineda va seguir plantejant molts problemes des de la defensa (40 a 40). 
  Tot i això, els del Maresme mai van arribar a posar-se per davant, i els locals van tornar a agafar aire gràcies als bons minuts de Toni Forteza (55 a 48). 

  A partir d'aquell moment, la defensa del Círcol va marcar els minuts finals del partit. Amb un actiu Martí Callau, la diferència no es va moure, i els locals en van tenir prou aprofitant els tirs lliures per sentenciar el matx.

  El proper partit del Círcol serà el diumenge a les 17:30 a la pista del Granollers.