El millor Prat acaba amb la resistència de la millor Minguella (74 a 65)

0
    34
    j5.JPG

14/10/2013
    La Minguella va fer un gran partit però va topar amb un Prat que va saber jugar molt bé les seves armes
    Estadística

La Minguella no es va poder aconseguir el 3r triomf de la temporada i va acabar caient a la pista del Prat en un partit molt trepidant.

Els blaus van fer un molt bon partit, amb una defensa agressiva i una bona circulació en atac, però no van poder competir amb els potablava, que van anotar 10 triples -molts d'ells en moments claus- amb un 46% d'encert.
    Tot i els 7 primers encerts que van anotar els locals en els primers 20 minuts, la Minguella es mantenia en el marcador tant a la mitja part (41 a 40) com al final del 3r quart (53 a 51).

Al tram final però, el Prat va saber jugar millor els últims minuts. Mentre els locals obrien un forat de gairebé 10 punts amb la bona feina de Carreter i Boronat, i l'encert de Román (4 triples), a l'altre costat la Minguella fallava situacions clares que encara els haguessin mantingut en el partit.

Tomeu (16 punts) i Valle (15) van ser els executors en atac de la bona feina de l'equip.
    El proper partit de la Minguella serà dissabte a les 19:15 a casa contra el Mataró.