El Círcol es despenja del grup dels líders (76 a 67)

0
    60
    11/03/2014
    Els de Cesc castellet van caure a la Garrotxa e un partit molt dur

El Círcol no va ser capaç de mantenir el liderat una setmana més i va caure a la pista de La Garrotxa per 76 a 67
    Els de Cesc Castellet va anar tot el matx a remolc i es van veure superats per l'encert puntual dels gironins i per un arbitratge molt rigorós que va xiular 30 faltes als de Badalona per 16 només a La Garrotxa en un partit molt intens.

Ja des de l'inici dels d'Olot van portar el pes del partit. La bona sortida inicial (13 a 4) va ser neutralitzada amb el pas dels minuts per tancar el quart 20 a 14
    Al 2n període, l'entrada de Pau Ruzafa va donar aire al Círcol, que va saber obrir-se, trobar espais i jugar millor les seves opcions.

A la mitja part la diferència ja s'havia estabilitzat (36 a 34), però a la represa els locals van tornar a prémer l'accelerador i van aconseguir una renda de 12 punts. La duresa del partit i el diferent criteri de punitat feia molt difícil reduir el desavantatge, fins que 4 triples seguits del Círcol (2 de Ruzafa i 2 de Lladó) van donar una última oportunitat retallant la diferència a 6 a falta de 3 minuts.
    Llavors 2 faltes en atac i l'encert de Corcoy, el millor dels locals amb 19 punts, van acabar de sentenciar el partit.

Andreu Lladó (16 punts) i Pau Ruzafa (11 punts, 4 assistències i 6 rebots) van ser els millors el Círcol. Els de Cesc Castellet miraran de refer-se diumenge a les 17:30 a casa contra el Lliçà d'Amunt.