El Badalonès pateix per mantenir el liderat (69 a 64)

0
    31

11/03/2014
    Els Dimonis van tancar el matx contra el Ripoll, que ocupa places de descens directe, a falta de 14 segos pel final.

El Badalonès va haver de suar de valent per derrotar el Ripoll, un equip en zona de descens directe, a La Plana per 69 a 64
    Sense Tubert ni Suñé, lesionats, els Dimonis van haver de tirar de Pulido del sènior B per completar el joc interior.

El partit va mantenir la igualtat durant els 40 minuts i el Badalonès només va poder entrar per davant a l'últim quart gràcies a un triple de Jimeno a l'últim segon del 3r període (48 a 45).

Als darrers 10 minuts els Dimonis van anar fent la goma, i tot i que van gaudir d'una diferència inicial de 7 punts, el Ripoll, amb accions de molt de caràcter, sempre es va aferrar al matx. A falta de 2 minuts un triple de Minguella semblava aplanar el camí (61 a 56), però la rèplica de Burgos va ser imminent (61 a 59).

2 accions de Màlaga i un contraatac d'Usatorre després d'una bona defensa (el del vídeo), encaraven de nou el matx (67 a 61 a falta de 40 segons). Aquest cop va ser Papasseit el que va anotar un triple puntejat. En el següent atac el Ripoll, que no tenia bonus, va decidir defensar, i en una bona jugada col·lectiva, Màlaga va anotar a passada de Pulido tancant el matx.

Els Dimonis miraran de mantenir el liderat aquest dissabte a les 17:30 a la pista de La Bisbal.