El Circol es fa gran a Esparreguera. L’Ademar té a tocar la Final Four

60
    Victòria de la UB Llefià

Jornada positiva dels equips badalonins. Circol, Ademar, Joventut femení B, i el femení de la UB LLefià, queden molt a prop d’assolir els seus objectius. La nota més negativa arriba a la Primera Catalana Masculina, on el Sant Andreu Natzaret veu com s’allunya la permanència.

Super Copa
    Segona victòria consecutiva del Circol, la qual certifica, de forma gairebé definitiva, la permanència a la màxima categoria del bàsquet català. Aquesta va arribar a una de les pistes més complicades, la del CB Esparreguera (59-64). Els de Coro van ser els dominadors del partit, aturant totes les escomeses locals. Els 17 punts d’Alvaro Puertas i els 16 de Ramon Gotzens, van ser determinants per aquest triomf.

Copa Catalunya
    Ademar aprofita la derrota del Claret a Vilatorrada per torna a situar-se en llocs de Final Four. Els Maristes s’imposaven a la UE Mataró (68-57). Un parcial de 9 a 0 en els darrers tres minuts van donar un triomf vital per intentar accedir a la fase final de Copa Catalunya. Marc Canillas, amb 14 punts, va ser el màxim encistellador. La Minguella va perdre a Santa Coloma (92-78). Els de Jaume Sala no van tenir cap opció de partit. En el darrer Quart sí que van poder maquillar el resultat. Marc Hueso, amb 13 punts, va ser el més destacat.

Primera Catalana Masculina
    LLefià i Badalonés van sumar nous triomfs en la seva lluita per a la plaça directa d’ascens a Copa Catalunya. Llefià derrotava a La Salle Manresa per un clar 86 a 52, amb Ismael Guerreo (15p), i Marcos Morales (14p). Badalonés també guanyava de forma còmoda al Castellet (91-55). Noè Albert va sumar 23 punts per als de Pol Amigó. El Circol B certificava de forma definitiva la permanència, vencent a Terrassa contra el Club Natació (71-73). Un triple d’Hugo Zorrila i dos tirs lliures de Pol Díaz van decidir aquest partit. Igual que el sénior A, el segon equip de la Minguella també va perdre a Santa Coloma (69-61). Un Sant Josep ja descendit, perdia a la pista del Sant Nicolau (79-59). El Sant Andreu Natzaret perdía a Matadepera (90-84). Aquesta derrota deixa als de Víctor Estévez molt a prop del descans a Segona Catalana. Després de competir durant la primera part, el SAN es va veure superat en el decurs del tercer Quart (77-57). En els darrers deu minuts, els badalonins només van poder maquillar el resultat. Marc Tena (20p) i Raúl Díaz (17p) no van poder salvar al seu equip.

Primera Catalana Femenina
    Segona victòria consecutiva de la UB Llefià, obrint d’aquesta manera la porta a poder mantenir la categoria. Les de Sergio Airas van guanyar a la pista del JET Terrassa (43-62). El partit va ser dominat per les badalonines des del salt inicial, amb clares diferències al marcador. Júlia Riera (17p) va ser la més destacada. La Penya B deixa enllestit el primer lloc a la fase regular, després de guanyar al Bàsquet Neus (63-43) i aprofitar una nova derrota del CN Terrassa. Jana Canadell (12p) i Núria Barbè (10p) van ser les millors de les verd-i-negres. La Minguella perdia a casa contra l’Argentona (63-66) a la pròrroga. Les maresmenques van remuntar l’avantatge que les de Jessi Garcia portaven en el darrer Quart, emportant-se el triomf en el temps extra. Eva Casa, Anna Gual i Maria Castro, van ser les més destacades.

A la Segona Catalana masculina, victòria de l’ABB contra Ubsa (71-69). Els de Bufalà jugaran, aquest dissabte, un partit transcendental a la pista del Guixols, equip entrenat pel badaloní, Quim Costa, i amb Alfred Julbe com a director tècnic. Derrotes de Badalonés, contra Quart, i Ademar contra Blanes, equip que es va proclamar campió de lliga. Tots dos equips s’hauran de jugar el fet d’intentar evitar una plaça de descens a Primera Territorial