El Círcol inclou figures rellevants de la música i l’humor en la seva programació

  0
  48
  p2.jpg

  26/09/2017 – Coque Malla, Mishima o l'humorista Peyu passaran per l'escenari de l'entitat.

  El Círcol encara enguany “una temporada innovadora, il·lusionant i farcida de propostes culturals”. L'entitat badalona aposta per una programació estable i regular durant la temporada 2017-2018, amb un ampli ventall gràcies a les coproduccions amb MPC i Lastexit. La presentació de la programació va comptar amb la música en directe d’en Guillem Bautista, violoncel i en Sergi Miró, violí o un petit tast de l’espectacle Homenatge a Antonio Machado”.

   

  L'entitat va presentar fa uns dies la seva oferta pels propers mesos, amb un programa molt potent que inclou concerts d'artistes de la talla de Mishima, Coque Malla o Mikel Erentxun. Actuacions de petit format per acostar molt la música al públic i fer-ho en un format familiar.

   

  Hem volgut fer un pas endavant. L’objectiu és augmentar el tipus d’oferta cultural i arribar a àmbits on fins ara no hi érem. Volem que gent amb diferents inquietuds culturals trobin respostes a la programació del Círcol”, explica el president de l'entitat, Toni Forteza.

   

  MPC ( www.mpcmanagement.es ) portarà a l’entitat una programació estable dalt l’escenari centrada en els monòlegs. Un dels noms reconeguts que passaran per l'escenari del Circol serà en Peyu, però també hi haurà una aposta per noves promeses. LastExit ( www.lastexitmanagement.com ), per la seva banda, és l’entitat que aportarà la música en directe al Círcol.

   

  Teatre i cinema

   

  La temporada escènica es completarà amb les cinc propostes de la Dramàtica, la companyia estable de l’entitat. Divendres es van presentar tres de les seves obres per la temporada: “Homenatge a Machado”, una sèrie de microteatres pels dies de Nadal i Sant Esteve, i “Molt soroll per no res”, de cara a la primavera.

   

  El cinema també té un paper molt rellevant a la programació de la sala. El Cinemaprop és un cicle de projeccions que reuneix una mitjana de 220 persones cada 15 dies per veure cinema a la sala del Círcol. Un projecte que ja fa quatre anys que dura i que porta títols de cinema no comercial i en català. Un tipus de cinema que, d’una altra manera, no es podria veure a Badalona.

   

  Els Oscar de Badalona

   

  El Círcol inicia aquest curs una col·laboració amb les biblioteques de la ciutat, a partir de la qual els badalonins podran votar la que consideren que és la millor pel·lícula de la història del cinema, i la guanyadora serà projectada al Círcol.

   

  La presentació de la programació va comptar amb la música en directe d’en Guillem Bautista, violoncel i en Sergi Miró, violí o un petit tast de l’espectacle Homenatge a Antonio Machado”.