El Círcol s’afiança al grup capdavanter (67 a 73)

  0
  j20.JPG

  25/02/2014
  Els de Cesc Castellet van estar molt sòlids a la pista del Pineda i empaten amb el Badalonès a la 3a posició

  El Círcol va aconseguir una victòria vital per aferrar-se al grup que domina la lliga i mantenir vives les opcions d'acabar entre els 3 primers. 
  Els de Cesc Castellet van fer un partit molt complet a la pista del Pineda, al que van aconseguir vèncer per 67 a 73 i li treuen 2 victòries i l'average

  Els badalonins van fer un sobresforç degut a les baixes de Xesco Gotzens, Jordi Padilla i sobretot Raül Castillo, que va ser pare divendres. L'absència del pivot va facilitar el control del rebot al Pineda (45 a 30), però tot i això el Círcol va manar sempre en el marcador. 

  L'encert de Quim Forteza donava els primera avantatges (2 a 8), i l'excel·lent defensa sobre els interiors de l'equip vermell feien que la diferència arribés als 9 punts coincidint amb les primeres rotacions. Els errors en el contraatac i en alguns tirs prop de l'anella van impedir que el Círcol trenqués encara més el partit, i a la mitja part només gaudia d'un avantatge de 6 punts (30 a 36). 

  Tot i això, a la represa va seguir molt concentrat per explotar al màxim les seves possibilitats, i va tornar a eixamplar la renda fins a un màxim de 12 punts després d'un triple de David Ribó.

  Llavors el Pineda va augmentar l'agressivitat defensiva i es va enganxar al matx abans d'un final d'infart en el que els tirs lliures va decidir. 
  El Pineda en va llançar 15 i el Círcol fins a 20 amb un alt percentatge d'encert. La calma des del 4,75 i el control del rebot ofensiu a les últimes jugades, va permetre mantenir l'avantatge fins el final.

  Amb aquest triomf, el Círcol empata amb el Badalonès a la 3a plaça i tindrà la opció d'empatar amb el seu proper rival, el Granollers, que visita la Plana diumenge a les 17:30.