0
    31
    circol.JPG

13/02/2013
    Els badalonins van aconseguir la 11a victòria consecutiva deixant bones sensacions

El Círcol Catòlic va aconseguir la 11a victòria consecutiva en vèncer el Fuster en el derbi comarcal de la jornada.
    Els de Francesc Castellet van trencar el partit des de la defensa del tercer quart.

Abans, els badalonins havien aconseguit un primer avantatge de 9 punts (23 a 14) però no el van saber conservar i els triples i els contraatacs del Fuster van tornar a igualar el partit (38 a 37 min 20).

A la represa el Círcol va encadenar uns minuts defensiu excel·lents i va deixar als colomencs 7 minuts sense anotar.
    A l'altre banda, Pere Ruiz (28 punts i 31 de valoració) es va encarregar de mantenir el ritme ofensiu del Círcol i obrir un forat clau (68 a 54).

La bona feina col·lectiva i la defensa de Ribas a la pintura van evitar qualsevol remuntada del Fuster.
    El Círcol es va aprofitar de les derrotes de la Seu i el Ripollet i ja és 3r de la lliga.