El Círcol s’endú un derbi vibrant (85 a 82)

  0
  53
  per publicar.JPG

  06/11/2012

  Els locals es van imposar a la pròrroga davant d'un Sant Josep valent però que va cometre massa errades per guanyar

  El Círcol Catòlic es va endur el derbi comarcal de la 2a catalana contra el Sant Josep B, en un partit vibrant que es va resoldre a la pròrroga.
  Els parroquials, que només han guanyat un partit aquesta temporada, van dominar durant molts minuts, però en els moments finals van ser els que van cometre més errades.

  A falta de 10 segons, dos tirs lliures de Sarmiento col·locaven 2 amunt al Sant Josep, però Andreu Lladó va forçar un 2+1 que no va poder culminar amb l'addicional.
  A la pròrroga, tots dos equips van estar imprecisos, i en el desgavell general, el Círcol va tirar d'experiència i en "Ray", que no havia disposat de gaires minuts, va sentenciar el partit amb 4 punts al temps extra.

  Abans, els parroquials van aconseguir posar la por al cos del Círcol amb un 12 a 0 (25-35) que tenia a Minguella com a protagonista. Els de Castellet van respondre amb accions de Lladó i Ruzafa abans de la mitja part (35 a 41).
  A la tornada de vestidors, el Sant Josep va posar problemes al Círcol amb una zona, però l'experìencia de Lladó va tornar a acostar els locals des del tir lliure (56 a 58). Ruzafa donava un coixí al Círcol amb un 2+1 (64 a 58), però Pepo responia per tornar a ajustar el marcador (73 a 71) instants abans de la pròrroga, on els locals van gestionar millor les emocions.