El Montgat també triomfa a domicili (58 a 84)

0
    26
    ortiz.JPG

06/11/2012

Els de Xavi Bassas van guanyar escombrar al Prat amb un 29 a 58 en els últims 20 minuts. UBSA i Santa Coloma van perdre a domicili.

Dels 5 equips de la comarca, 4 jugaven a domicili i només el Sant Josep i el Montgat van poder endur-se la victòria.
    Els de Xavi Bassas van mostrar la millor cara per derrotar al Prat B per 58 a 84. Amb un guió diferent al de les jornades anteriors, els locals van aguantar la sortida del Montgat que no van poder trencar el partit fins la segona part (27 a 26).
    Va ser en els primers minuts del tercer quart, amb un 0-14 que obrir una escletxa que el Prat no va saber tapar. Camins (22 punts) i Rubén Morales (18) van ser els protagonistes ofensius del període del Montgat, que se'n va anar als 31 punts. Amb el partit decidit, els del maresme van aprofitar que els locals estaven noquejats -van perdre 31 pilotes- i amb la tasca dels petits (Ortiz i Usatorre) van ampliar l'avantatge fins els 26 finals.

A Arenys, l'UBSA va tornar a perdre fora de casa per 63 a 54. Els adrianencs van estar negats de cara a cistella i molt imprecisos en les passades donant molts avantatges a l'Arenys, que va dominar la primera part (37 a 26).
    A la tornada dels vestidors, els de Xavi Castillo van cometre menys errades i es van arribar a col·locar a 4 punts (55 a 51) però novament una baixada d'intensitat, i la falta d'un referent ofensiu per aguantar l'equip en aquells moments, va condemnar el de Sant Adrià, que haurà d'esperar una nova oportunitat per guanyar fora.

El Santa Coloma tampoc va sortir victoriós de la pista del del líder, el Quart, contra el que va perdre per 86 a 77 en un partit de molta qualitat.
    Els gironins van dominar els primers compassos (12 a 2) amb un joc obert i fluid, i amb encert des de la línia de triple (12 de 24). El Santa Coloma però, no li va perdre la cara al partit i sempre es va mantenir en distàncies no superiors als 10 punts. Al principi de la segona part, l'exjugador d'acb Lluís Martínez, que estava fent un molt bon partit, es va lesionar i de la mateixa manera que havia passat amb Herrera, no va poder tornar a la pista.
    Sense els pivots titulars, el Quart va tirar d'una zona per mantenir la bona feina feta fins el moment (67 a 58). En l'intercanvi de cops, els germans Balagué perforaven la defensa gironina -5 triples entre els 2- però Bataller (26 de valoració) va agafar la responsabilitat i va acabar assegurant el triomf del líder.