El Círcol s’enduu el derbi de Sant Josep

0
    26

18/1/2016.- Va superar els parroquials des del principi i suma una victòria important contra un líder que passa pel moment més delicat de la temporada. La Minguella segueix amb problemes.

El Círcol va controlar el derbi i ja va tenir un molt bon inici de partit amb domini sota cistella que feia agafar els primers avantatges. Als 5 minuts de partits Pou es va lesionar i ja no va tornar a jugar però l’equip seguia molt concentrat i amb bones accions ofensives van acabar el primer quart per davant, 18-23.

La fuidesa visitant va seguir al segon quart davant un Sant Josep que intentava entrar al partit, però sense el nivell defensiu d'altres partits. Amb un inspirat Edu Carreras (25 punts) el Círcol va marxar d’11 punts. Però Cuesta va tirar dels parroquials per arribar al descans 34-42.

El desencert del Sant Josep en atac no els va permetre pujar el nivell de la defensa, mentre que un Círcol amb confiança va seguir amb les bones defenses i les transicions ràpides al tercer quart per mantenir-se en els 10 punts d’avantatge.

Quan més a prop estaven els parroquials d'entrar al partit, un parell d’accions del Círcol tornaven a posar el partit molt costa amunt. Gotzens i Viñallonga van fer que el marcador es disparés al tercer quart, 55-69.

A l’últim quart, el Círcol controlava el marcador amb comoditat però la pressió del Sant Josep els va fer recuperar pilotes i anotar en transicions ràpides. Un triple de Pascal posava els groc i liles a 8 punts.

El Círcol va mantenir l’ordre i la confiança, i a 2 minuts del final, l’encert en els tirs lliures va acabar de sentenciar el partit. Les accions a la desesperada dels locals i la diferència va pujar fins el 78-92 final.

Victòria important pel Círcol després de tres derrotes. Acaben la primera volta en desena posició amb un balanç de 6-9.

El líder tanca la primera volta amb un gust amarg després de les dues derrotes en lliga, tres consecutives comptant la Copa Federació, però el balanç és un excel.lent 13-2. Dissabte a les 19.30h comencen la segona volta amb la intenció de passar pàgina de les desfetes i tornar a guanyar.

La Minguella ho intenta però no pot. Contra el Granollers l'equip va lluitar però a la segona part el rival  va ser superior.

Els blaus van començar molt bé el partit, amb un joc ràpid i vertical que els va permetre dominar el parcial, 21-18. Al segon quart, a l'encert en atac es va sumar una millor defensa que ve deixar el Granollers en 15 punts.

Però a la represa, el Granollers va endurir el seu joc amb alternances defensives. Al contrari, els blaus van baixar la intensitat i van fer massa concessions en el rebot. El parcial de 15-24 va marcar el partit i la Minguella ja no li va poder donar la volta al marcador fins el 72-77.

La primera volta acaba en una situació delicada, tercers per la cua empatats amb els equips en descens. Els blaus han de recuperar la confiança i seguir lluitant per sortir de les places amb perill. Dissabte tornen a jugar a Casagemes a les 19.15h contra l’Artés.