El Mataró no dóna cap opció al Sosmatic Badalona

  0
  18
  CTT Badalona (2).jpg

  19/01/2016 – Angel Carrion, Jordi Miranda i Marc Serra no van ser capaços d'encertar davant els mataronins, que van vèncer per un clar 0 a 5.

  El Mataró va passar dissabte com una piconadora per damunt del Sosmatic Badalona, a qui va vèncer per un clar 0 a 5 que encara hagués pogut ser pitjor. La tripleta visitant es preveia superior a la local, especialment sense Pere Navarro, però els blaus no van estar encertats. Els del Maresme acaben la primera volta com a tercer classificat, mentre que el Badalona ho fa com a sisè, encara que empatat amb Gasteiz, Irun Leka Enea i Calella.

   

  El partit hauria pogut començar bé pels interessos badalonins, amb Angel Carrion avançant-se davant l'ex-jugador del Club Tennis Taula, Pau Nolis, qui la temporada passada encara defensava els colors de l'entitat. Nolis, però va aconseguir canviar el signe del partit i derrotar al seu ex-company per 3 a 1. Tot seguit, Jordi Miranda no va poder amb Antoni Prados, a qui va presentar batalla tot i l'alt nivell del jugador mataroní. Per tancar la primera tanda d'enfrontaments, Marc Serra no va poder fer res davant el jove Jordi Fradera, que pràcticament sentenciava el partit.

   

  Prados de nou va vèncer a Carrión amb comoditat i segellava la victòria visitant, mentre que Nolis apallissava a Serra i Miranda salvava els mobles en un partit molt disputat amb el juvenil del Mataró.

   

  D'altra banda, a punt va estar el Titus Badalona de trencar la imbatibilitat del líder de Segona Divisió, el CTT Vilablareix del potent Ivan Martínez, amb un punt de cada jugador i un dolent partit de dobles que deixava un regust amarg als locals. La gran notícia de la jornada, sense dubte, va ser el primer punt de l'aleví Pau Lloret a la categoria.

   

  Apassionant jornada la viscuda aquesta setmana pels equips badalonins, on sis partits han acabat als dobles, amb un balanç, de tres victòries i tres derrotes.