El Círcol s’ho passa bé contra l’Adepaf (97 a 77)

44
    x publicar.JPG

28/01/2014
    Els de Cesc Castellet van ser una màquina d'anotar

El Círcol no va fallar a casa contra el cuer i va aconseguir la 10a victòria de la temporada en desfer-se de l'Adepaf Figueres amb comoditat per 97 a 77.
    El partit va durar 15 minuts, el temps que els visitants van aguantar el ritme anotador del Círcol

A l'inici, com és habitual, els de Cesc Castellet van plantejar un partit amb molt de ritme, tot i que alhora amb imprecisions. Al minut 5, el marcador registrava un trist 5 a 2, tot i que en un 3 i no res, amb triples de Xesco i Callau i una mica de defensa, els locals van obrir un forat (17 a 7).

El mal final de període, combinat amb el bon inici de 2n quart del Figueres, que va saber imposar el seu joc, es va traduir en un 0 a 11 que igualava de nou el matx (17 a 18). Llavors el matx va entrar en una fase amb molt d'encert i cistelles de caràcter. 2 triples de Jaume Lleal van tenir contestació d'un d'Oriol Rabert, però el Círcol va seguir el festival amb un nou triple de Lladó i un alley-oop culminat per Forteza. Un nou triple, el 5è del quart, aquest cop a càrrec de Xesco, posava el 42 a 23 per arribar 46 a 37 a la mitja part.

A la represa, la bona sortida va acabar de rematar el partit. La defensa del Círcol va millorar i va esgotar la possessió de l'Adepaf en diverses ocasions. El Círcol rebotejava, corria i s'ho passava bé (62 a 41) i a l'altre banda només Pascua tenia forces per combatre (68 a 52).

L'inici de l'últim quart va estar marcat per l'exhibició de Quim Forteza, que va anotar 17 punts pràcticament seguits, 15 d'ells en menys de 5 minuts. Amb el partit decidit, el Figueres va maquillar el marcador fins el 97 a 77 final.

Amb aquest triomf, el Círcol queda 5è i mirarà de ratificar el bon moment de forma dissabte a les 17:45 a la pista del Ripoll.