El Círcol trenca la imbatibilitat del Badalonès (72 a 62)

0
    28
    x publicar.JPG

27/11/2102

Els locals van estar constants tot el partit i es van aprofitar del baix encert exterior dels Dimonis

El Círcol Catòlic va ser el primer equip en derrotar el Badalonès i es va endur el derbi comarcal de la segona catalana.
    Els de Francesc Castellet van fer un partit molt seriós, sense deixar que el Badalonès fes el seu joc, i aprofitant el baix encert exterior dels dimonis.

Després d'una primera part igualada (30 a 27), els locals van etzibar un 10 a 0 en els primers minuts del tercer quart. El Badalonès va intentar recuperar la distància amb accions de Màlaga i Morales, però quan s'acostaven a 5 punts, el Círcol tornava a recuperar els 10 d'avantatge i va guanyar sense patir al tram final.

Ruzafa al segon quart i Lladó en la gestió de l'últim van ser els millors d'un Círcol en el que tots van complir amb el seu paper.