La Nit de les Venus omple el Zorrilla en la cloenda del Filmets 2012

  0
  23
  filmetsfinal.jpg

  27/11/2012 – 'Oh, Willy' va ser la producció guanyadora del premi a la millor pel·lícula del festival; 'División Azul' es va endur el guardó a millor film badaloní i 'Senegal 6,75', del badaloní Vidal Sabater, el premi als valors humans.

  Dissabte passat l'aforament del Teatre Zorrilla es va quedar petit durant la gala de clausura del festival Filmets 2012, La Nit de les Venus, que va aplegar els principals curtmetratgistes del país i els guanyadors dels premis a les millors pel·lícules de cada categoria.

   

  En presència de més de 400 persones, la majoria professionals del curtmetratge, directors, productors, distribuïdors, actors i actrius, Oh, Willy, de Marc James Roels i Emma De Swaef, va ser guardonada amb la Venus de Badalona a la millor pel·lícula del festival. Altres 18 curts van ser premiats amb la Venus en les diferents categories del certamen. Entre ells, destacà División Azul, de Sergi Martí, com a millor producció badalonina, o Senegal 6,75, del badaloní Vidal Sabater, com a millor pel·lícula als valors humans.

   

  La gala també va servir per retre homenatge al 40 aniversari del film El último tango en París. Segons fonts municipals, el Filmets ha tornat a superar enguany totes les expectatives d’audiència i qualitat; prova d’això és que ja s’han començat a rebre desenes de curtmetratges per participar a l’edició del proper any.