El Circuit Movistar a Oviedo, nou test de pretemporada

    0
    Dakota Mathias Penya.jpg

    14/09/2018 – La Penya viatja a Oviedo per disputar el tercer i últim torneig del circuit Movistar de pretemporada. Ho fa sense López-Arostegui i Laprovittola, per culpa d'una nova finestra FIBA. 

    14/09/2018 – El Palacio de los Deportes d’Oviedo serà l’escenari aquest cap de setmana del tercer i últim torneig del Circuit Movistar de pretemporada, amb presència del Divina Joventut. Aquest dissabte, a les 17h, la Penya s’enfrontarà a l’UCAM Múrcia, mentre que diumenge, a la mateixa hora (17h), ho farà contra l’Obras Sanitarias argentí. Dues proves més en la preparació dels de Carles Duran, que continuen afinant la maquinària. 
    Xabi López-Arostegui i Nico Laprovittola estaran absents en aquests pròxims compromisos de preparació, ja que tots dos han estat convocats amb les seves seleccions per la finestra FIBA d’aquest mes de setembre. López-Arostegui es troba concentrat amb la selecció espanyola, que ha de disputar dos partits de classificació per al Mundial 2019 contra Ucraïna (avui dia 14) i Letònia (el 17). Laprovittola, pel seu cantó, és amb l’Argentina, que ha de jugar contra Mèxic i Puerto Rico. Tampoc jugarà Quincy Miller, que segueix el seu pla específic de preparació, ni tampoc Simon Birgander, lesionat i que no acaba de recuperar-se. Segons avança el diari "L'Esportiu", per aquest motiu la Penya no descarta fitxar un pivot de forma temporal, tenint en compte els problemes a l'esquena que també arrossega Marko Todorovic.