El ‘Ciutat de Badalona’ torna al Mas Ram amb la seva XXVI edició del torneig

  0
  CE Mas Ram

  Les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram acolliran a partir del proper dilluns 10 de maig el XXVI Torneig de Tennis ‘Ciutat de Badalona’. Una edició sense precedents pel que fa a content però amb més il·lusió que mai. Sense que aquesta darrera afirmació sigui un tòpic.

  Durant pràcticament els darrers 14 mesos, els joves amants del tennis no han pogut participar en cap torneig local i Badalona serà un dels punts de partida de la represa esportiva de les competicions. “El torneig d’aquesta edició el tornem a fer després d’un any i mig sense pràcticament competició i els joves estaven neguitosos i amb ganes de tornar a jugar. Respectàrem tots els protocols i tenim tota la normativa llesta des de fa diverses setmanes”, assegura el president del Club Esportiu Mas Ram, Josep Valls. “Fa un mes que la Federació Catalana de Tennis ens va donar la llum verda per poder organitzar el torneig i ho tenim tot molt bé controlat”, afegeix respecte a una edició amb un grau organitzatiu diferent de les anteriors.

  Les inscripcions per participar-hi es van tancar la setmana anterior i la participació aproximada serà d’uns 100 joves, els quals comencen a oferir un nivell superior i amb aspiracions de professional, per poder participar en les prèvies de competicions ATP. De fet, a Catalunya, el Ciutat de Badalona agafa el relleu al Torneig Conde de Godó, finalitzat fa un parell de setmanes i va ser el punt de partida del retorn del públic a un esdeveniment amb una magnitud considerable. “Estem a l’expectativa de la nova normalitat i la Federació també ofereix informació a tots els clubs de Catalunya”, afegeix Valls.

  Fa dos anys, el Club Esportiu Mas Ram va celebrar la 25ª edició amb una festa per commemorar una xifra d’edicions rodona i el club ja es prepara per poder seguir consolidant un torneig històric i que en quatre anys ja arribarà a la trentena. L’edició d’aquest any s’organitzarà després de suspendre la de la primavera anterior.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí