Jordi Magro, coordinador CE Seagull Badalona: “El primer equip genera interès i creixement al futbol base”

  0
  92
  CES

  Amb més de 175 noies (futbol base més Amateurs), el Seagull és el club de futbol femení més gran de tot Catalunya. Les bones sensacions i fites del primer equip afavoreix e futbol base de les ‘gavines’ i cada temporada genera més interès i nenes que s’inscriuen al club badaloní. Coneixem la seva realitat i creixement amb el seu coordinador, Jordi Magro.

  Després de dos mesos de competició, ja poden tenir conclusions?
  Seguim en la línia del curs passat. N’hi ha un grup d’equips que seguiran lluitant per intentar assolir els objectius. El Juvenil intentarà pujar i l’Infantil A la permanència.

  És complicat fixar fites aquest curs?                                                                         Ja hem patit ajornaments i hem patit baixes i altes inesperades. Contratemps que tots els equips estem patint.

  Ja esteu confeccionant el curs 21-22?
  Sí, durant aquest mes ja hem començat a fer reunions i fer balanç dels punts a millorar, mantenir i fer un pas endavant. T

  També sou a Montgat, això és bo?
  És un benefici. Tenim més hores de camp i les instal·lacions d’allà són molt bones. N’hi ha jugadores que són del Maresme i és un benefici. És molt fructífera la relació amb el Montgat.

  Pot seguir creixent la base?
  A nivell d’equips és difícil. Podem augmentar amb un Benjamí, però és una categoria molt complicada i molt nova. N’hi ha jugadores que no volen competir i també tenim la possibilitat de tornar a fer una escola, tal com vam tenir fa dos anys.

  El primer equip fa el pregó.
  Qualsevol promoció mediàtica del club ens beneficia. Som un club gran però també hi ha desconeixement sobre qui som. Arran de les darreres temporades del primer equip tenim més visibilitat i això genera interès en la base.

  L’Amateur B també pot ascendir.
  És complicat perquè aquesta temporada és a una volta. Tenim rivals directes al calendari, partits entre aspirants…tant de bo.

  Quin és el creixement del club?                                                                Relativament hi ha hagut un creixement més fluix de la nostra previsió però la represa de les lligues ens ajuda a tenir més nenes i interès. Hem incorporat 10 noies en les darreres setmanes i tenim 150 noies.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí