El CK Badalona suma una nova victòria contra el Vacarisses

0
    25

El Club Korfbal Badalona va sumar una nova victòria contra el Vacarisses per 21 a 9, en partit disputat en el Poliesportiu de Llefià, corresponent a la quarta jornada de la lliga catalana de 1a divisió.

El CKB va portar durant tot el partit la iniciativa, arribant al descans amb un parcial d’11-3 i jugant amb bastant bon encert i un joc fluid durant els 25 minuts. A la segona part van sortir amb les mateixes ganes de seguir superant-se i van fer un total de 10 punts davant dels 6 del CKV, superant així totes les expectatives i repartint l’anotació entre gairebé tots els jugadors/es de l’equip.

Derrota dels juniors

L’equip júnior del CKBadalona va caure derrotat contra el Platja d’Aro PKC per 7 a 25. Els nois i les noies del CKB van donar la cara i ho van intentar durant els 50 minuts de partit, però l’equip platjarenc va ser superior des del minut.

El parcial de la primera part va ser d’1-10, però això no va canviar l’actitud dels badalonins, els quals van fer 5 punts més durant la segona part, i encara que es van lesionar dos jugadors, aquests no van abaixar el cap i van competir fins al darrer minut, derivant un parcial de 6-15.