El Club d’Atletisme arrenca la temporada en pista coberta al Sant Jordi amb un bon debut

  0
  UGE Badalona

  La nova temporada de competicions en pista coberta ha començat amb la màxima il·lusió per part dels atletes del Club d’Atletisme de Badalona alhora que amb el mateix neguit per les noves restriccions i protocols a causa de la pandèmia.

  De fet, el primer canvi el vam trobar en l’escenari. La pista Coberta de Sabadell està tancada temporalment ja que des del mes de març s’ha hagut d’ubicar allà un hospital de campanya i el Palau Sant Jordi va agafar el seu relleu. D’altra banda, la Federació Catalana d’Atletisme ha reduït el nombre d’atletes participants als controls i ha prohibit l’entrada de públic.

  Molts dels atletes sots16 debutaven per primera vegada a la categoria. Entre ells, la Noa Jordan, qui va aconseguir una marca de 10.44’ al 60 m tanques i la Sara Velázquez,amb un gran registre de 1:47.84’ als 600m.

  Cal destacar també les actuacions de la Laia Zurita als 200 m.ll. en categoria sots18 amb un temps de 25.93’ i de Marc Garcia, marca personal a la mateixa prova amb un registre de 22.70’.

  Les dues primeres jornades de competició van deixar molt bones sensacions entre els atletes i grans marques que encara es poden superar al llarg de la temporada.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí