La Penya B s’emporta un derbi ajustat davant el Badalonès (75-77)

0
    29
    M.A Forniés

Pràcticament un mes després, el Joventut B va tornar a disputar un partit de lliga però va haver de suar de valent per sumar la tercera victòria de la temporada. El derbi a La Plana contra el Badalonès va ser intens i ambdós conjunts badalonins van tenir opcions de trencar el matx però les reaccions del conjunt de Xavi Riera i César Saura no ho van permetre.

Els ‘dimonis’ van cremar el cèrcol verd-i-negre als primers cinc minuts de partit amb un 15-3 que denotava la necessitat de victòria dels de La Plana, liderats per Antonio Ruiz, amb 8 punts al quart inicial però que Malik Allen va acabar anivellant (20-15).

La reacció del filial de la Penya es va dilatar abans del descans i amb un increïble 0-8, el Joventut B va marxar a vestidors amb un avantatge de només quatre punts i el Badalonès deixava enrere un +12 inicial (34-38).

A la represa, l’escletxa va augmentar amb Allen, Omar Thiam i Guillem Vázquez al capdavant. La Penya va arribar al seu sostre màxim de 14 punts d’avantatge (54-68) i semblava el partit resolt amb deu minuts encara de derbi.

Però tal com va ocórrer fa una setmana a La Bisbal, el Badalonès va començar a reaccionar al quart definitiu i amb un triple de Xavi Guirao i un parcial de 10-0, es va arribar a recuperar el lideratge al marcador (72-69). Els tres punts de diferència a tres minuts de la conclusió no es van poder defensar i Roger Martí va liderar la remuntada verd-i-negra amb cinc punts decisius i un 3-8 que confirmava la victòria a favor del Joventut B.

Antonio Ruiz va ser el màxim anotador del partit amb 22 punts i 6 rebots i Guillem Vázquez va liderar la Penya B amb 14 punts, 9 rebots i 3 recuperacions.

Tercera victòria de la temporada per a la Penya B i tercera derrota seguida d’un Badalonès que es manté quart a la taula.