El Club de Pesca Badamar celebra el primer concurs social de la temporada, amb Quim Arqué com a guanyador

  0

  El Club de Pesca Badamar va celebrar el passat diumenge, el primer concurs social amb embarcació fondejada de la temporada. Aquests campionats tenen lloc a la platja de Badalona, en una zona coneguda amb el nom de Garraf, i a una profunditat d’entre 50 i 55 metres.

  Quim Arqué va ser el guanyador, amb un pes de 5,676 kg, seguit a una certa distància per Carmen Giménez, amb 5,148 quilos, i per Isidoro Nicolás, amb 5,014 kg. En aquest concurs van participar un total de 37 pescadors, amb 9 embarcacions

  Classificatoris per al Campionat de Catalunya

  La temporada té un total de quatre concursos d’aquestes característiques. Els tres millors resultats de cada participant computen de cara a la classificació per al Campionat de Catalunya del 2021. La propera cita serà el 2 de febrer

  Quim Arqué, el màxim exponent

  Arqué és el màxim representant del Badamar, reconegut com a esportista d’alta competició. Al marge dels concursos socials, el calendari ve força atapeït durant les pròximes setmanes. El 14 de març tindrà lloc el Campionat de Catalunya a Sant Feliu de Guixols, entre el 17 i el 19 d’abril el Campionat d’Espanya, tan individual com per seleccions autonòmiques, a Torrevieja (Alacant), i el 16 de maig el Campionat del Món a la localitat belga de Blankenberge, en el qual participarà el representant badaloní.

  Cal recordar que en la gran majoria d’aquests campionats, el peix capturat sempre va destinat a entitats de caràcter social, encarregades de recollir aliments per a les persones necessitades.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí