L’1 de març arriba l’11a cursa per a les malalties minoritàries

  0

  El pròxim diumenge 1 de març tindrà lloc l’11a edició de la cursa per a les malalties minoritàries, la recaptació de la qual anirà destinada a l’Institut d’Investigació en Ciències Germans Trias i Pujol de Can Ruti, en la seva unitat de Neuromusculars i neuropediatria de malalties minoritàries.

  La plataforma Acció Badalona és un cop més l’encarregada de l’organització d’aquesta cursa, la qual es realitzarà al passeig Marítim de la ciutat. El seu president, Javier Cabrera, comenta que ja disposa del traçat de la cursa de 5 km, però denuncia que està trobant certes dificultats per poder elaborar el circuit de 10 km a l’hora d’obtenir els permisos corresponents.

  Cal recordar que les primeres edicions d’aquesta cursa es realitzaven als voltants del Turó d’en Cartig, canviant d’ubicació dos anys enrere. Aquesta modificació´o va propiciar que en la darrera edició participessin uns 900 atletes. Cabrera es marca com a objectiu poder arribar al miler d’inscripcions, fet que permetria poder fer una donació propera als 5.000 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí