El Club de Petanca Carpi recull mil quilos d’aliments

  0
  DSC_2087.JPG

  02/05/2016 – En el Segon Torneig Solidari on han participat més d'una cinquantena de persones.

  Aquest diumenge el Club de Petanca Carpi, amb la col·laboració del Club de Petanca la Colina, ha celebrat la segona edició del Torneig Solidari que enguany ha recaptat 1.000Kg d'aliments -el doble que l'any passat-, per al Banc dels Aliments de Badalona.

   

  Més d'una cinquantena de persones es van retrobar en les pistes del club, ubicades al barri de Puigfred, per participar en aquesta jornada, que des del 15 d'abril han treballat per recollir el màxim nombre d'aliments no peribles, especialment per als infants més necessitats.

   

  El Club Petanca Carpi és una entitat esportiva creada des de fa més de 30 anys en la Riera del Torrent d'en Grau, quan un grup de veïns dedicaven el seu temps lleure a jugar a la petanca en un espai desocupat. Actualment compta amb més de 80 jugadors federats que competeixen en cinc grups diferents, tres masculins i dos femenins, en la lliga i en diversos campionats. D'altra banda, el Club Petanca Carpi organitza diverses activitats solidàries per recaptar aliments i fons econòmics per a malalties, ja que volen ser un exemple per a altres clubs.