El Club Fit Kid Badalona assoleix 13 títols nacionals

  0
  61
  11174284_697689033710334_55118866994685495_o.jpg

  08/05/2015 – En el Campionat d'Espanya que es va celebrar el 25 i 26 d'abril al Pavelló Municipal dels Països Catalans.

  El cap de setmana, 25 i 26 d'abril, el Poliesportiu Municipal dels Països Catalans va ser l'escenari del Campionat d'Espanya de Fit Kid, un esport amb origen badaloní i resultat de la fusió de la dansa moderna amb l'acrobàcia de circ i les demostracions atlètiques i d'equilibri. L'acte, organitzat per Fit Kid International Dance Federation a Espanya i amb el suport de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Badalona va reunir un total de 603 persones de 23 clubs nacionals. Concretament dissabte es van realitzar les competicions de Dance Show, danses urbanes i Fit Kid, mentre que diumenge de la modalitat Fantasia. 

   

  Pel que fa el Club Fit Kid Badalona va assolir els sis títols de les proves de col·lectius, dels quals aspirava a totes i, a més, també va aconseguir set títols més a les proves d'individuals: adult masculí i femení, junior femení, kid masculí i femení i baby masculí i femení. És a dir, un total de 13 trofeus. Des del club badaloní, la representant artística, Alicia López, ha valorat aquests resultats com a èxit absolut, ja que "ha estat fruit d'una programació de fa molt de temps, però també d'un treball molt ben organitzat amb constància i decisió, i tot això es tradueix en el moment de les exhibicions". López ha assenyalat que per als més petits s'han estat preparant durant dos anys per arribar a la categoria baby.

   

  Destacar que els tres primers classificats de cada especialitat i categoria van guanyar una plaça directe per poder participar en el Campionat d'Europa 2015, que se celebrarà al Palau Municipal d'Esports a Badalona a finals d'octubre o inicis de novembre, i al Campionat del Món 2016 que es disputarà a Viena (Austria). Per altra banda, el club badaloní viatjarà a Itàlia, concretament a Bellaria Igea Marina, del 27 al 31 de maig per competir al Campionat del Món, amb 43 ballarins que s'enfrontaran davant de més de 2.000 persones de 25 països diferents. A més, els acompanyaran unes 120 persones per donar suport durant aquests dies.

   

  Club Fit Kid Badalona

  Tot va començar el novembre de 1994, quan es va celebrar la primera competició mundial d'aquest esport, el Campionat d'Espanya al Palau de Congressos de Barcelona. Aleshores és quan Alicia López, amb el suport d'entitats públiques de la ciutat, es va reunir amb diverses persones especialitzades en el món del circ, la dansa i el fitness, i es va formar el Club Fit Kid Badalona. Tot seguit es va proposar a altres professionals de diferents centres d'Espanya i posteriorment a Hongria, i va ser quan aquest esport es va estendre ràpidament a la majoria de països europeus. Actualment el Club Fit Kid Badalona compta amb 250 alumnes, dels quals 63 competeixen, i es troba al carrer Progrés, número 10, on compta amb un centre de 700 metres quadrats i compta amb tres sales de dansa, cinc entrenadors i una monitora infantil.