La Nit del Mono obre els actes de la Comissió de Festes d’aquest 2015

  0
  17
  IMG_4932.JPG

  08/05/2014 – Igual que en anys anteriors, la Comissió de Festes de Badalona, formada per desenes d’entitats de la ciutat, ha complementat el programa de les Festes de Maig amb l’organització de diferents actes i activitats.

  Igual que en anys anteriors, la Comissió de Festes de Badalona, formada per desenes d’entitats de la ciutat, ha complementat el programa de les Festes de Maig amb l’organització de diferents actes i activitats, algunes de les quals ja són un clàssic. La seva participació donarà el tret de sortida aquesta nit, a partir de les 21h, amb la Nit del Mono, el correbars que transcorrerà des de la plaça de la Plana fins a la guingueta Chiringuitaly, a peu de platja. No faltaran la gresca, la música i les sorpreses, en aquesta ruta que farà diverses aturades arreu del Centre. Diumenge, la Comissió ofereix una nit de concerts al Turó d’en Caritg amb les actuacions d’Herència, grup escollit de forma popular, el cantautor Miquel del Roig i la banda colomenca Los Barrankillos.

  També posaran la marxa i la música del dissabte 16, després dels correfocs, amb els tradicionals concerts de Cal Txiringu, a la platja dels Pescadors, des de les 23.30h. A més dels actes més festius, també s’encarregaran de posar el toc ‘picant’ a les festes amb el Racó Íntim al Parc de Ca l’Arnús, una estona per a les arts, els sentits i l’erotisme. Obriran el debat sobre les festes participatives, dimecres dia 13, amb la xerrada ‘Com volem les nostres festes?’, a la plaça Pompeu Fabra. El darrer tret serà el Dia del Micaco, el dissabte 23, a la plaça Trafalgar de Llefià, amb diferents activitats durant tota la jornada.