El Club Nàutic Bétulo, l’opció marinera de l’estiu

  0
  CN Betulo

  Un estiu a Badalona no s’entén sense trepitjar la sorra i gaudir del bon clima i la platja de la ciutat. A l’aigua, sempre trobem el jovent gaudint d’un matí o d’una tarda plàcida practicant els esports nàutics. I de ben segur que a més d’un badaloní o badalonina els hi ha cridat l’atenció i la curiositat per voler practicar-los.

  Windsurf, vela, rem en llagut, caiac, stand up paddle, surf…i tot un conjunts d’esports nàutics són els que ofereix el Club Nàutic Bétulo, cada any amb més demanda i amb la mateixa platja i les xarxes socials com a principal aparador.

  “A l’estiu és quan més feina tenim però busquem tenir una continuïtat durant tot l’any. Estem a Badalona i la ciutat ens ofereix aquesta opció de poder mantenir l’activitat durant els 365 dies”, afirma Yago Prat, director de l’Escola del CN Bétulo. “Treballem amb nens, joves però també amb famílies i grups d’amics que volen gaudir tots plegats del mar”.

  El gruix del target que s’apropa a la seu esportiva del Bétulo és gent que ho prova per primera vegada i sempre ho gaudeix des del primer dia que ho viu en primera persona. D’altra banda, per a iniciar els cursos que també s’ofereixen, s’ha de fer reserva per poder coordinar amb el monitor.

  El lloguer de paddle surf és de les opcions nàutiques que més interès genera i es pot gaudir des de les 9h del matí fins a 18h de la tarda. També tenen prou demanda els cursos de vela i de windsurf.

  “La vela és molt potent però a nivell particular crida més l’atenció el paddle surf. Les xarxes socials fan un molt bon paper amb els esports nàutics. Tothom pot fer aquest tipus d’esports però sí que caldria una mínima condició física”, alerta Prat.

  La platja de Badalona és una platja enriquidora que afavoreix força la pràctica a l’estiu de bona part de les activitats que s’ofereixen. “Aquest any tenim molta sort quant a bandera vermella i neteja”.

  “Badalona és una ciutat perfecta per fer tota mena d’esport nàutic. És un lloc que et permet fer tota mena d’activitat durant tot l’any i el target és d’uns 30 anys que vol competir de forma amateur. La dificultat que tenen les federacions és atraure gent jove que volen fer competició”, afegeix el president de l’entitat, Josep Anton Violán.

  Qui vulgui aficionar-se a la vela de competició, el club ofereix una beca a aquells que vulguin competir. Una clara aposta de l’entitat per fomentar la pràctica esportiva a la ciutat i al Club Nàutic Bétulo.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí