El Club Rítimica Montigalà assoleix cinc medalles

0
    63
    Les medallistes de nivell 7 amb les seves entrenadores

El Club Rítmica Montigalà va assolir un total de cinc medalles als Campionats de Catalunya de base i nivell 7 celebrats a Tortosa. A més, el campionat base era classificatori per als Campionats d’Espanya que tindran lloc del 9 al 14 d’abril a Castelló, i on un total de sis gimnastes han aconseguit la classificació, a més de dues reserves que en aquests campionats de Catalunya van quedar en setzena posició, classificant-se les quinze primeres dla categoria cadet.

En els campionats de base, la gimnasta, cadet (2009), Paula Alejandro, va ser medalla de bronze, mentre que Meritxell Montilla va ser plata en categoria juvenil. L’aleví, Alba Martín, les cadets, Abril Aranda, Lucia Ferrer, i Leyre Contreras, han obtingut bitllet per anar a Castelló. Cel Cárdenas i Jana Iribarne, aniran com a reserves.

Les badalonines van fer doblet en el campionat Júnior de nivell 7. Paula Espejo es va proclamar campiona, mentre que Martina Nieto va ser sots campiona. Clàudia Sánchez va ser medalla de bronze en categoria Sènior