El Club Rítmica Montigalà assoleix dues medalles en la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica

0
    42

25/05/2016 – La badalonina Judith Mercader es proclama en Torredembarra com a subcampiona de maces en el quart nivell de la categoria júnior amb 6,050 punts.La badalonina Judith Mercader es proclama en Torredembarra com a subcampiona de maces en el quart nivell de la categoria júnior amb 6,050 punts.

El passat dissabte, 21 de maig, el pavelló Sant Jordi de la localitat de Torredembarra va acollir la fase final de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica i amb la col·laboració del Club Esportiu Rítmica Torredembarra.

Van participar més de 150 joves des de prebenjamí fins a sènior, entre les quals set gimnastes badalonines del Club Rítmica Montigalà -entrenades per Loly Rayo, Eva Jímenez i l'ajudant Núria Cuadros-, que anteriorment ja es van classificar entre les vuit millors de les seves respectives categories per a poder participar en aquesta final.

Destacar que Judith Mercader es va proclamar subcampiona de maces en el nivell quatre de la categoria júnior amb una puntuació de 6,050. En el podi la van acompanyar la campiona Amaya Gomez (8,317) i la finalista Ana Maria Ballet (5,967). També, Claudia Torras va assolir el tercer títol en la prova de la pilota en el setè nivell de la categoria sènior amb 7,333 punts, per darrere de Fuentes Morgado (7,633) i Sandra Gallegos (7,683).

D'altra banda, Marina Moreno i Gemma Fernández es van situar en la cinquena classificació en pilota i cèrcol, respectivament; mentre que Núria Burgos, Maria Alejandra García i Sara Rivas es van classificar en la sisena posició en les proves també de pilota i cèrcol.