El Club Tennis Taula Badalona es reforça

  0
  57
  Tennis Taula.jpg

  01/10/2015 – El club badaloní incorpora tres nous jugadors amb experiència que intentaran ajudar l'equip a mantenir-se a les categories de Primera i Segona Estatal.

  El Club Tennis Taula Badalona ha aconseguit reforçar-se per aquesta temporada 2015-2016 amb tres nous jugadors amb experiència que intentaran ajudar l'equip a mantenir-se a les categories de Primera i Segona Estatal.

   

  El més destacat, sense dubte, Pere Navarro. Un jugador ben conegut arreu per la seva trajectòria, i molt conegut al club, ja que és on va donar els seus primers passos. Navarro és badaloní i, per si no fos suficient, fill del president de l'entitat. El seu retorn ha estat possible pel fet que aquesta temporada deixa la Superdivisió espanyola per jugar professionalment a la lliga francesa, cosa que li permetrà disputar alguns partits amb el CTT Badalona. Navarro ha jugat a diversos clubs de la màxima categoria estatal com el Calella o més recentment l'Arteal i l'Oroso, a més de ser campió de Catalunya i Espanya en quasi totes les categories de formació.

   

  Una altra de les cares noves de l'equip de Primera Divisió serà Jordi Miranda, que tot i tenir un nom aparentment català és un jugador francès que va aterrar a Barcelona fa un parell de temporades, concretament al CC Sants, on va aconseguir 41 victòries de 42 partits a Tercera Divisió. Serà un fort salt de categoria per al gal que entrenarà a consciència per consolidar-se a l'equip. Miranda va jugar diverses temporades al potent Cestas de Bordeus, on va arribar a jugar al filial del club a la Segona Nacional francesa.

   

  I finalment, el gallec Alberto Seoane reforçarà l'equip de Segona Divisió. Seoane està intern al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, preparant ni més ni menys que els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro. L'internacional espanyol ja té experiència i ha militat en diversos clubs catalans, com l'Esparreguera a Segona i els Falcons a Tercera.