Els dinosaures envaeixen el Màgic Badalona

  0
  56
  dinos.jpg

  01/10/2015 – El centre comercial Màgic Badalona presenta una mostra de dinosaures reproduïts a escala i equipats amb un sistema animatrònic que els fa semblar reals.

  El centre comercial Màgic Badalona presenta una mostra de dinosaures reproduïts a escala i equipats amb un sistema animatrònic que els fa semblar reals. Els seus cossos estan animats, mouen els ulls, emeten rugits i respiren. L’escenografia s’ha dissenyat per permetre veure l’ambient i la vegetació en la qual aquests gegants van viure. I, a més, hi ha un espai per fer-se fotografies a dins d’un ou d’un T-Rex. 

   

  La mostra representa un autèntic viatge a través de més de 250 milions d’anys per veure els animals més impressionants que van viure a La Terra. A la mostra s’hi pot veure el famós i temible Tyrannosaurus Rex  de més de 5m, el Raptorex, el Pachycephalosaurus així com altres exemplars de grans dimensions.

   

  Aquesta exposició gratuïta estarà ubicada a la planta baixa del centre comercial fins al 12 d’octubre, i és oberta de 10h a 21h de dilluns a dissabte.