El Club Twirling Ciutat de Badalona fa podi a la seva primera competició

  0
  Twiriling Badalona.png

  19/03/2014 – Els atletes van assolir la primera posició en la categoria d’equips i la tercera en parelles.

  El Club Twirling de la nostra ciutat ha aconseguit els primers llocs de la classificació al campionat Regional de Twirling Baton que va tenir lloc aquest cap de setmana a Blanes.

   

  L’equip junior, format per Cristina Gómez, Aroa Parales, Victor Vasquez, Ana Batiste, Laia Carreras i l’entrenadora Lucía Lara, va assolir la primera posició a la categoria C. Els atletes Aroa Parales i Victor Vasquez van fer doblet ja que van pujar al podi amb el seu exercici en parella -en aquest cas el tercer lloc- a la categoria B.

   

  El twirling baton és un esport similar a la gimnàstica rítimica que va néixer als Estats Units i que combina els moviments del cos amb un bastó similar al que fan servir les majorettes.

  Badalona ha estat lligada a aquest esport des de 1990, any en què va sorgir el primer club local, que va arribar a competir a nivell internacional i a organitzar un campionat mundial de Twirling a la nostra ciutat l’any 2003.

   

  El Club Twirling Ciutat de Badalona, refundat fa menys d’un any amb membres de l’antic Club Twirling Badalona, competirà properament a la Copa d’Espanya d’aquest esport, classificatòria per a la Copa d’Europa, on s’espera repetir els bons resultats.