Els Dracs Júnior continuen amb la mala ratxa davant L’Hospitalet

0
    30

19/03/2014 – Els Dracs es van desplaçar a Granollers per a disputar una nova jornada i aquest cop amb els Pioners de L'Hospitalet, que van perdre amb un contundent 38 a 6.

La categoria júnior de Badalona Dracs es va desplaçar el passat cap de setmana a Granollers per a disputar una nova jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà, que valia per a la Lliga Nacional, en la què es va trobar amb una fèrria defensa de Pioners de L’Hospitalet i un atac que el joc de carrera els va fer molt de mal a partir del segon quart.

El partit començava guanyant el sorteig els Pioners que escollia xutar. Els nervis es plasmaven en el joc per part d’ambdós equips durant el primer quart. Fins el principi del segon quart no arribarien les anotacions. El joc de carrer de L’Hospitalet faria bastant de mal a l’equip badaloní, feia la primera de les anotacions del partit mitjançant José del Pozo i Brick Ortiz la convertiria en extra. Un nou touchdown de José del Pozo i dos del veterà Walter Jublawi i un extrapoint de nou de Brick Ortiz feien que arribés al descans amb un avantatge de 26 a 0. Els Dracs ho intentaven una i altra vegada i malgrat tot de moure les cadenes eren aturats per la defensa dels Pioners.

En el segon temps, els Dracs més coordinats aconseguien aturar els envits de l’equip de L’Hospitalet, fins que en dos accions de Walter Jublawi en joc de carrera feien que s’augmentés la distància al marcador.

Els Badalona Dracs, que en cap moment baixaven els braços, van aconseguir la primera anotació amb el joc de carrera de Ricardo Millán, que per l’equip era un premi. Finalment el resultat del partit va ser de 38 a 6 al lluminós.